21. 12. 2015

Veselé Vánoce a štastný nový rok

Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za spolupráci v tomto roce. Přejeme příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný rok 2016.

Zjistit více!
7. 12. 2015

Novinky z regionů přináší regionální zpravodaj

Právě vyšlo nejnovější číslo regionálního zpravodaje, které shrnuje důležité informace, novinky a zajímavosti z oblasti zpětného odběru ze všech 14 krajů České republiky.

Zjistit více!
30. 11. 2015

Jsme DOBŘÍ ANDĚLÉ a máme z toho velkou radost

S kolegy jsme chtěli udělat dobrou věc a vedení nás opravdu motivovalo!

Zjistit více!
6. 11. 2015

Nejlepší sběrné dvory jsou v Čelákovicích a Pacově

Po více než tříměsíčním hlasování zná soutěž Sběrný dvůr roku 2015 své výherce. V kategorii obcí nad 10 tisíc obyvatel zvítězil sběrný dvůr v Čelákovicích, mezi obcemi do 10 tisíc obyvatel bodoval dvůr v Pacově. V těchto sběrných dvorech se lidé mohou spolehnout na ochotnou obsluhu, přívětivou pracovní dobu i široký rozsah odebíraných komodit. Vítězné dvory získají finanční odměnu na svůj další rozvoj. Dva vylosovaní šťastlivci z řad hlasujících navíc obdrží zbrusu nové mobilní telefony.

Zjistit více!
4. 11. 2015

Chytrý telefon vyhrál pan Martin Konvalina

Finální kolo soutěže v anketě o Sběrný dvůr roku 2015 je u konce. Chytrý mobilní telefon značky LG vyhrál pan Martin Konvalina z Nového Bydžova. Gratulujeme!

Zjistit více!
3. 11. 2015

Zvolte nejúspěšnější regionální kampaň 2015!

Červené tašky na Jihlavsku, sběr vysloužilého elektra v nemocnici nebo sběr mobilních telefonů ve školách? Která z těchto akcí je podle vás ta NEJ?

Zjistit více!
23. 10. 2015

Mělník daroval peníze za vysloužilé elektro zdravotně postiženým

Celkem 30 tisíc korun, které obdrželo město Mělník od společnosti ASEKOL za odevzdané vysloužilé spotřebiče, darovala radnice neziskovému organizaci Debra ČR.

Zjistit více!
22. 10. 2015

ASEKOL převzal stříbrný certifikát pro TOP odpovědnou firmu

Významným oceněním v podobě stříbrného certifikátu byla v úterý na slavnostním galavečeru v Pražské křižovatce oceněna nezisková společnost ASEKOL v rámci vyhlašování vítězů české soutěže „TOP odpovědná firma“.

Zjistit více!
14. 10. 2015

Vítězný Tábor věnoval peníze neziskové organizaci na bezbariérové úpravy

Částku 20 tisíc korun získá od radnice táborské Sdružení postižené dítě díky úspěchu města v rámci třídění drobného elektrozařízení. Tábor uspěl v soutěži neziskové společnosti ASEKOL, která se uskutečnila v rámci nedávné roadshow Prima jede za Vámi. Akce byla součástí charitativního projektu KORUNA ZA KILO.

Zjistit více!
13. 10. 2015

ASEKOL hledá výrobce kontejnerů na vysloužilé elektro

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na výrobu a distribuci 1 000 kontejnerů pro sběr elektrozařízení v roce 2016.

Zjistit více!