21. 12. 2017

Veselé Vánoce a šťastný rok 2018!

Rádi bychom Vám poděkovali za spolupráci v roce 2017 a popřáli Vám mnoho štěstí, úspěchů a spokojenosti v roce 2018! ASEKOL

Zjistit více!

V Kraji Vysočina pomáhá repasované elektro znevýhodněným rodinám

V Kraji Vysočina během podzimu proběhly aktivity tématicky zaměřené na zpětný odběr elektrospotřebičů s vazbou na charitativní sběrový projekt s názvem „Věnuj mobil“. Cílem bylo zvýšit povědomí občanů o předcházení vzniku odpadů, správném nakládání s vysloužilými elektrospotřebiči a podpora sociálně znevýhodněných rodin v kraji.

Zjistit více!
30. 11. 2017

Akce REDBAG proběhla ve všech krajích

Na podzim 2017 proběhla ve vybraných městech osvětová akce REDBAG, která má občany upozornit na možnost třídění starého elektra. Likvidace drobného elektrozařízení, které občané hodí do směsného odpadu, představuje totiž pro obec další náklady.

Zjistit více!
19. 10. 2017

Do třetice! ASEKOL jako TOP malá odpovědná firma 2017

Do třetice všeho dobrého se opět ASEKOLU podařilo získat ocenení TOP Odpovědná malá firma. A to dokonce se zlatým certifikátem.

Zjistit více!
10. 10. 2017

Výběrové řízení na svoz elektrozařízení

Kolektivní systém ASEKOL vyhlašuje výběrové řízení na svoz elektrozařízení pro následující smluvní období.

Zjistit více!
26. 9. 2017

Mladí vědci bádají, jak recyklace šetří pitnou vodu, ropu a další zdroje nerostných surovin

Nový environmentálně laděný vzdělávací program Recyklace očima mladého vědce zavítá v průběhu září a října do tří škol v Ústeckém kraji.

Zjistit více!
14. 9. 2017

Dobrý skutek za notebook

Kraj Vysočina, Český svaz včelařů a společnost ASEKOL a.s., provozovatel systému zpětného odběru elektrospotřebičů realizují společnou spolupráci s názvem „Dobrý skutek za notebook“. Krajští úředníci se do akce zapojili odevzdanými vysloužilými mobily, sluchátky, nabíječkami, notebooky a PC příslušenstvím, kterých během měsíce posbírali 622 kusů.

Zjistit více!
13. 9. 2017

Jsme mezi finalisty ocenění TOP Odpovědná firma 2017, podpořte nás!

ASEKOL stojí ve finále TOF 2017 proti mnohonásobné přesile co do velikosti společnosti, rozpočtu i počtu zaměstnanců. Věříme, ale že naše projekty mají obrovský smysl a proto i uspějeme.

Zjistit více!
8. 9. 2017

Titul AKTIVNÍ OBEC pro rok 2017 putuje do Býště na Pardubicku

Prvního ročníku soutěže s názvem AKTIVNÍ OBEC se zúčastnilo téměř 90 obcí a objem vysbíraných elektrozařízení se jen za červen zvýšil meziročně o 15%.

Zjistit více!
6. 9. 2017

Startuje akce REDBAG

Likvidace drobného elektrozařízení vhozeného do kontejneru se směsným odpadem znamená pro obec náklady navíc. V průběhu října 2017 se proto ve vybraných městských částech a obcích uskuteční osvětová akce REDBAG se zaměřením na osvětu třídění starého elektrozařízení.

Zjistit více!