ASEKOL spustil nový web

1. 10. 2014

Stránky jsou modernější a přehlednější Nezisková organizace ASEKOL, která je největším českým kolektivním systémem zpětného odběru elektroodpadu, spustila nové internetové stránky. Nový web je přehlednější, moderní a lépe odpovídá potřebám návštěvníků stránek.

Web se vyznačuje výraznými černobílými obrázky s částečným kolorováním a přehledným dělením sekcí dle cílové skupiny. „Naše stránky vždy byly určeny více cílovým skupinám – široké veřejnosti, výrobcům a dovozcům elektrospotřebičů i obcím a městům. Chtěli jsme proto web zpřehlednit pro každou cílovou skupinu a tomu také přizpůsobit obsah. S výsledkem jsme spokojeni a doufáme, že i návštěvníci stránek jejich novou podobu ocení,“ vysvětluje Kristina Mikulová, manažerka komunikace společnosti ASEKOL. Stránky pro kolektivní systém ASEKOL navrhla a realizovala společnost OMD.

Web běží od tohoto týdne na adrese www.asekol.cz a je optimalizován i pro mobilní telefony a tablety. Široká veřejnost na něm nalezne např. rady ohledně správného třídění vysloužilých elektrospotřebičů, výrobci a dovozci mohou s kolektivním systémem snadno navázat spolupráci a obce či města mohou jednoduše objednat svoz starých spotřebičů. Web společnosti ASEKOL je navíc propojen se stránkami jednotlivých projektů společnosti, jako jsou například červené kontejnery, Věnuj mobil nebo Věnuj počítač.

Kontaktní osoba

Jméno: Martina Ďaďová