ASEKOL se stal Ježíškem pro děti z dětských domovů

I vy se jím snadno můžete stát. Máte doma starý mobil nebo třeba hračky? Udělejte o Vánocích dobrý skutek!

Občanské sdružení VESPOJENÍ organizuje vánoční charitativní akci Staňte se Ježíškem dětem z dětských domovů. Vybralo od dětí jejich vánoční přání, které jim může kdokoliv snadno splnit. Stačí se podívat na webové stránky www.vespojeni.cz, kde je k dispozici seznam přání.

Mnoho přání právě na mobilní telefony splnila společnost ASEKOL prostřednictvím projektu Věnuj mobil, v němž mohou lidé odevzdávat staré mobily, ať už funkční či nefunkční.

„Funkční telefony po celou dobu projektu předáváme právě dětem z dětských domovů či pěstounským rodinám. Rozhodli jsme se podpořit projekt Staňte se Ježíškem dětem z DD a udělat alespoň o Vánocích co největší radost těm dětem, které si přály mobilní telefon,“ vysvětluje Hana Ansorgová, manažerka komunikace společnosti ASEKOL. Dvacítka dětí z dětských domovů tak bude mít díky ASEKOLu veselejší Vánoce.

Československého exilu 2062/8, Praha 4
Telephone: +420 234 235 111